Direct naar content

Vuelta: Rustdag 2 en er kunnen nog 7 renners winnen

Na vrijdag leek het een gedane zaak. Roglic ging deze Vuelta winnen. Maar in de etappe van zondag vertoonde hij toch weer tekenen van sterfelijkheid. Mas haalde hem op zijn eigen tempo bij en Primoz moest zelfs even lossen. Tot de laatste kilometer, toen was hij wieder da. O Connor boog, maar brak niet. Daarachter zitten nog een man of vier op het vinkentouw. Te wachten op die ene kans. Het wordt nog een heerlijke week in de spannendste ronde van het jaar.

💸 Independer is sponsor van deze aflevering. Die kun je kennen van de verzekeringsvergelijker, maar ze bieden nog veel meer diensten die je helpen vaste lasten goed te regelen en om de juiste keuzes te maken. Dus: even independeren. Daar word je altijd wijzer van.

🚲 Een goede pre-owned fiets kopen is best ingewikkeld, want hoe weet je zeker dat het goed zit? Daarom is er buycycle. Veilig, snel en makkelijk een fiets kopen en verkopen. Ga naar buycycle.com en verkoop jouw fiets makkelijk en gratis met de code DERODELANTAARN.

🔍 Onderzoek: Doe mee aan ons onderzoek en maak kans op AirPods! Klik hier.

Vriend worden? Ga dan naar www.derodelantaarnpodcast.nl. Of wil je adverteren in De Rode Lantaarn? Neem dan contact op met adverteren@dagennacht.nl

Volg De Rode Lantaarn via @derodelantaarn op X en Instagram.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Rode Lantaarn