Joël Broekaert (culinair journalist)
Joël Broekaert is culinair journalist. Hij schrijft restaurantrecensies voor NRC en culinaire columns voor Vrij Nederland. Hij was daarnaast te zien in televisieprogramma’s zoals ‘Joël Lokaal’ en ‘De Smaak van Joël’, en te horen in de podcast ‘Makkelijke eters’. Ook schreef Broekaert verschillende boeken. In zijn nieuwste boek, ‘Eet eens een wasbeer’, nodigt hij de lezer uit om anders na te denken over eten: wat als we termieten, parkieten en andere exoten op ons menu zetten?
Femke van der laan gaat met Joël Broekaert in gesprek.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Nooit meer slapen
-
Anja Meulenbelt (schrijver en feminist)
Anja Meulenbelt is schrijver en feminist. Meulenbelt gaf twintig jaar les over socialisatie en diversiteit aan vrouwengroepen op de Hogeschool van Amsterdam. Ook richtte ze de feministische uitgeverij 'Sara' op en was ze tussen 2003 en... -
Martin Michael Driessen (schrijver, acteur en regisseur)
Martin Michael Driessen is opera- en toneelregisseur, vertaler en schrijver. Hij debuteerde in 1999 met zijn roman ‘Gars’, over de avonturen van de ridder Gars de Gars, waarmee hij voor de AKO-Literatuurprijs werd genomineerd. In 2016... -
Fréderike Geerdink (journalist)
Fréderike Geerdink is journalist. Ze vertrok in 2006 naar Turkije en Koerdistan om daar als freelance correspondent te gaan werken. Met haar journalistieke werk daagde ze de plaatselijke machthebbers zo intensief uit, dat ze tweemaal...