Direct naar content

Positron afl 4: Geflipte bits

Malware onderzoeker Marc legt uit hoe de binary eruitziet. Cryptoloog Bas is best in zijn nopjes met de RC4 versleuteling. Hij vertelt Liesbeth waarom. Stap voor stap komen ze dichterbij een mogelijke doorbraak. De voorwaarde is wel dat het slachtoffer de malware laat zitten, maar durft het bedrijf dat?

Wil jij meekijken? Kijk op: www.operatiepositron.nl.

De Dienst is een podcast van de AIVD. De Dienst is tot stand gekomen in samenwerking met WerkMerk en Het Podcast Kantoor. De presentatie is in handen van Liesbeth Rasker.

Operatie Positron is een fictief verhaal. Alle overeenkomsten met bestaande personen of gebeurtenissen berusten op toeval.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Dienst

  • Trailer

  • Afl 1: Zijn naam is Sander

    In de eerste aflevering maakt Liesbeth kennis met Bart. Hij is teamhoofd van een contraterrorisme team van de AIVD. Hij zal Liesbeth begeleiden tijdens haar onderzoek. Ook praat zij met Ton. Hij is als jurist werkzaam bij de AIVD, weet...
  • Afl 2: Kunnen we praten?

    In deze aflevering leren we meer over Sander en maakt Liesbeth kennis met Leonie. Zij werkt als analist voor de dienst. Is er eigenlijk wel genoeg reden om een inlichtingenonderzoek te starten? En zo ja, welke stappen moet Liesbeth...