Luister NRC

NRC Audio

Download de app

Elke dag de afleveringen die je wil luisteren

Elke dag de afleveringen die je wil luisteren

In de NRC Audio-app luister je op een fijne manier naar al jouw favoriete podcasts. Van onze eigen series zoals NRC Vandaag en Het Uur tot podcasts van andere makers. ’s Ochtends staan de afleveringen die je die dag moét luisteren voor je klaar, en daarnaast een dagelijkse selectie van luisterartikelen. Onze redactie tipt wekelijks nieuwe podcastontdekkingen én bundelt niet te missen afleveringen per thema, zoals geschiedenis, wetenschap en gezondheid.

Podcasts die je wilt luisteren

Podcasttips van NRC’s Podcastclub

Podcasttips van NRC’s Podcastclub

De NRC Podcastclub schrijft elke week drie recensies waarmee we jou helpen de beste podcasts te vinden in het grote aanbod. Deze recensies én de bijbehorende podcasts vind je elke vrijdag in de NRC Audio-app. Wil je de tips graag per mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de NRC Podcastclub-nieuwsbrief.

De NRC Podcastclub

Exclusieve podcasts van NRC

Exclusieve podcasts van NRC

Beluister unieke NRC-podcasts die alleen in de app te vinden zijn. Leer meer over cocaïnehandel en de Nederlandse onderwereld in Cocaïnekoorts, luister naar boekbesprekingen in Tussen de Regels, of ontdek in Boven Water wie aan zet zijn om klimaatverandering zoveel mogelijk te voorkomen.

Exclusieve podcasts

Onbeperkt luisteren

Onbeperkt luisteren

Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren, ook als je geen NRC-abonnee bent. Daarnaast zijn bijna alle andere podcastproducties in de app te vinden via de zoekfunctie. Wanneer je aan een podcast begonnen bent, kun je gemakkelijk op een ander moment verder luisteren. Ook kun je jouw favoriete podcasts opslaan en aan je afspeellijst toevoegen. Klik hier voor meer informatie en instructies over het gebruik van deze app.

Wat zijn podcasts precies?

Vragen over NRC Audio

Voor wie is de NRC Audio-app?

Hoe maak ik een account aan?

Moet ik betalen om te luisteren?

Waarom heeft NRC de Audio-app gemaakt?