Direct naar content

Made in Holland - Culinaire zomerserie

Kiwi’s uit Bunnik, Saffraan uit Goeree-Overflakkee, vanille uit Monster en malt whisky uit Baarle-Nassau… Steeds meer exotisch voedsel komt van om de hoek. In de serie ‘Made in Holland’ portretteert Jigal Krant avonturiers die pionieren met gewassen en producten die we van oudsher importeren uit de andere kant van de wereld.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De vegan lekkerbek

  • #23 - Rabarber * Daan van Kooten & Mattijs Koornneef

    Gast: Daan van Kooten (Kookboekhandel). Sommelier: Mattijs Koornneef (Enoteca Sprezzatura). Restaurantrecensie: Kool (Amsterdam). Raar vegan ding: Browkie (Donny Craves)
  • #22 – Tomaat * Mari Maris

    Gast: Groentemissionaris Mari Maris. Sommelier: Nienke van der Pol (Mama Gaia). Restaurantrecensie: Men Impossible (Amsterdam). Raar vegan ding: Bietstuk (Terra – Albert Heijn)
  • #21 - Pasta * Leonardo Pacenti

    Gast: Toscanini-chef Leonardo Pacenti. Sommelier: Wouter Denessen (ex-Flore**, Anfors Imperial). Restaurantrecensie: Trevi’s (Amsterdam). Raar vegan ding: Perzische aubergine (Albert Heijn)