Direct naar content

#27 - Bonen * Bloeme Burema

Gast: freelance-kok en kookboekauteur Bloeme Burema. Sommelier: Nina van den Broek (Café Parlotte). Restaurantrecensie: Vegitalian (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam). Raar vegan ding: Tompouce Blond (HEMA & Lowlander)

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De vegan lekkerbek

  • #33 – Kastanje (II) * Emile van der Staak

    Gast: Chef-eigenaar Emile van der Staak van groenterestaurant De Nieuwe Winkel (Nijmegen). Sommelier: Iris Saaman (Vannu, Bavel). Restaurantrecensie: Puur Sanh (Berg en Dal). Raar vegan ding: Mozzarella van DreamFarm (Albert Heijn).
  • #32 - Chocolade * Hidde de Brabander

    Gast: Meesterpatissier en -ijsbereider Hidde de Brabander. Sommelier: Job Seuren (Zoldering). Restaurantrecensie: Blue Blood (Den Haag). Raar vegan ding: Leonidas Vegan Bonbons.
  • #31 - Mosterd * Meike Krüger

    Gast: kookboekenschrijver Meike Krüger. Sommelier: Jasper van Amerongen (Vinkeles). Restaurantrecensie: Karma Kebab (Amsterdam). Raar vegan ding: Plantaardige zalm gerookt (Jumbo)