Direct naar content

Hirschi, Ala en de rest van de smurfen in het Baskenland

De Olympische Spelen waren nog niet eens voorbij of het volgende gerecht werd alweer opgediend. De Klassika San Sebastian. Heel de dag op en af door Spaans Baskenland. De mooist regio van Spanje met de listigste korte klimmetjes. Vingegaard leek vooraf de favoriet maar UAE is nog steeds collectief in bloedvorm. Mac Hirschi was de winnaarsmurf van dienst ondanks dat Ala steeds meer op zijn oude ik begint te lijken. Frank en Jonne voorzien de race van commentaar, hetgeen absoluut geen zekerheid is in deze wereld.


Independer is sponsor van deze aflevering. Die kun je kennen van de verzekeringsvergelijker, maar ze bieden nog veel meer diensten die je helpen vaste lasten goed te regelen en om de juiste keuzes te maken. Zoals de reisverzekeringsvergelijker. Dus: even independeren. Daar word je altijd wijzer van.

Speciaal voor onze luisteraars heeft Pampus een superleuke actie! Als je een event boekt op Pampus, krijgt de hele groep het welkomstdrankje cadeau! Stel je voor: bladenvol Pampusbier, Cava of een heerlijke eilandlimo! Hoe dan? Noem het ‘geheime woord’: Rode Lantaarn. Meer informatie op www.pampus.nl/rodelantaarn.

🔍 Onderzoek: Doe mee aan ons onderzoek en maak kans op AirPods! Klik hier.

Vriend worden? Ga dan naar www.derodelantaarnpodcast.nl. Of wil je adverteren in De Rode Lantaarn? Neem dan contact op met adverteren@dagennacht.nl

Volg ons @derodelantaarn op X en Instagram.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Rode Lantaarn