Direct naar content

#211- Hazelnoot

Yvette heeft in Ierland een vlindertuin, maar niet zomaar een. Groene en rode hazelnootjes fladderen naar beneden. Waar perst, mengt en blendt ze de noten van haar hazelaar doorheen? Hoe draai je zelf een smeuïge hazelnootpasta? En waarom zijn hazelnoten zo duur? Je hoort het in Etenstijd!


Onze sponsor:

Matt Sleeps: Ga naar mattsleeps.com en krijg met de code etenstijd maar liefst 30% korting!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #286 - Menukaarten

  • #285 - Koude soep

    Je hebt net je verstandskies laten trekken, je bent op je plaat gegaan, of het is gewoon bloedheet: koude soep is altijd goed. Dat vindt de hele wereld. Ajo blanco, gazpacho… wat sippen ze in Rusland en Japan? Waar drink je felroze...
  • #284 - Bessen

    De tuin van Yvette is rood gestippeld: binnenkort gaat ze aalbesjes oogsten. Wat is een bes eigenlijk? Hoe maak je van een zure aalbes iets lekkers voor in je gin en tonic? Kun je bessen ook inleggen? En waar eet je ze dan bij? Je hoort...

Meer afleveringen van Etenstijd!

Meer afleveringen