Direct naar content

#229 - Saffraan

Wanneer de ijzige noorderwind tekeer gaat, haal je het warme zuiderse kruid in huis: saffraan. Hoe maakt Teun zijn empanada's nog Spaanser? Wat is het slappe aftreksel van saffraan? En waar stopt Yvette haar draden uit Dubai in? Je hoort het in Etenstijd!


Tips:

Haal nu ons boek in huis! Etenstijd, hapklare culinaire zaken


Onze sponsor:

Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer Storytel nu 30 dagen gratis!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #232 - De kookboekclub

  • #231 - Yotam Ottolenghi

    Deze week stroomde AFAS vol met superfans, chefs, kookliefhebbers, en vooral: comfort. Ottolenghi is op wereldtournee, en hij maakt een pitstop bij Teun en Yvette. Welke jeugdherinneringen stopt Yotam in zijn nieuwe kookboek? Wat voor...
  • #230 - De droeve prijs

    Yvette kookt, van woede dit keer. Na de uitreiking van het Gouden Kookboek 2024 is kookboekschrijvend Nederland in rep en roer - en de rest heeft geen idee wat een Gouden Kookboek is. Wat is er allemaal (niet) gebeurd deze...