#255 - Aubergine
Na 254 afleveringen mag Teun eindelijk zijn ei kwijt over de aubergine. Waarom heet het eigenlijk een eggplant? Kookt, stoomt, bakt of blakert Teun zijn aubergines? Hoe maak je het rubber fluweelzacht? En welke drie auberginegerechten zijn het lekkerst? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
De koffiejongens: Ga naar dekoffiejongens.nl en ontvang 2x€5 korting op je eerste twee bestellingen met de code ETENSTIJD.
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#265 - Een tafel vol
-
#264 - Shared dining
De jeugd van tegenwoordig doet aan shared dining. Bent u bekend met dat concept? Wat schreef Mara Grimm over gierige restauranthoppers? Wil niemand meer geld uitgeven aan een 6-gangen menu? En wat vinden Teun en Yvette eigenlijk van... -
#263 - Leren koken
Teun en Yvette zijn gevorderde koks. Maar waar moet je beginnen als je nog maar nét in de keuken staat? Welke bouwstenen komen terug in ieder gerecht? Welke klassieke smaakmakers passen altijd bij elkaar? Waar haal je goede recepten...