#256 - Aurbergine Q&A
Tijdens de Week Zonder Vlees en Zuivel mag je gewoon schnitzel eten. Hoe maak je de auberschnitzel van Teun stap voor stap? Hoeveel olie schenk je over de aubergine? Op hoeveel graden gril je de groente? En hoe lang moet 'ie vervolgens in de oven? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
Oot Granola: Ga naar oot.nl/etenstijd en vraag een starterspakket aan!
Tips:
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#265 - Een tafel vol
-
#264 - Shared dining
De jeugd van tegenwoordig doet aan shared dining. Bent u bekend met dat concept? Wat schreef Mara Grimm over gierige restauranthoppers? Wil niemand meer geld uitgeven aan een 6-gangen menu? En wat vinden Teun en Yvette eigenlijk van... -
#263 - Leren koken
Teun en Yvette zijn gevorderde koks. Maar waar moet je beginnen als je nog maar nét in de keuken staat? Welke bouwstenen komen terug in ieder gerecht? Welke klassieke smaakmakers passen altijd bij elkaar? Waar haal je goede recepten...