#266 - Jonnie Boer
Jonnie Boer heeft de Nederlandse eetcultuur veranderd. Waarom was hij zo’n bijzondere restaurateur? Kun je Jonnie’s Giethoornse opvoeding in zijn gerechten proeven? Hoe kregen Jonnie en Thérèse ooit een derde Michelinster voor De Librije? En welke bijzondere eettest had Jonnie ooit voor Teun in petto? Je hoort het in Etenstijd!
Tips:
Hiske Versprille over Jonnie Boer
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#274 - Makreel
-
#273 - Dressing
Uit brieven van luisteraars blijkt Nederland massaal met een salie-overschot te kampen. Yvette geeft tips voor als de saltimbocca en salieboter je de neus uitkomt, maar je het kruid niet direct de groenbak in wilt kiepen. Intussen pept... -
#272 - Koken zonder stroom
Yvette zit tot haar nek in de Van Boven 10-daagse en Teun is in een soepbui. Het is tijd om zeekraal te herwaarderen en de luisteraar heeft een probleem: wat eet je als vegetariër met een soja-allergie? Hulplijn Vanja van der Leeden...