#277 - Vis voor beginners
Vrijdag is niet in elk gezin visdag. En dan is de visboer intimiderend. Want is aquacultuur duurzaam, of juist niet? Wil je die zeebaars met of zonder kop? Is de dorade al schoongemaakt en ontschubd? Moet je de vis zelf nog fileren of doet de visboer dat? En als je dan eindelijk een verse filet in handen hebt - hoe bereid je die dan? Je hoort het in Etenstijd!
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#287 - Zomerdrankjes
-
#286 - Menukaarten
Hoe hipper je bent, hoe beter je zicht. In chique restaurants staan de gerechten namelijk in 9-punts-lettertype op de menukaart. Waarom zijn de kaarten tegenwoordig niet meer dan een enkel velletje papier? Hoezo is een mandje brood 3 en... -
#285 - Koude soep
Je hebt net je verstandskies laten trekken, je bent op je plaat gegaan, of het is gewoon bloedheet: koude soep is altijd goed. Dat vindt de hele wereld. Ajo blanco, gazpacho… wat sippen ze in Rusland en Japan? Waar drink je felroze...