#289 - Keith McNally
Een courgette blijkt een kleine pompoen en Teun gaat vanavond naar een musical; het moet niet gekker worden. Yvette heeft kabeljauw op de huid en bonen in de week en de luisteraar zit opgescheept met geschifte mayonaise. Verder bespreken we het boek ‘I regret almost everything’ van icoon Keith McNally. Hoe begin je een restaurant, waar moet je op letten en hoe word je succesvol? En wat leer je van je mislukkingen? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
delicious.: Abonneer je via deliciousmagazine.nl/etenstijd
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#293 - Snijden
-
#292 - Ronde rijst
Yvette steekt haar vinger in voedsel, want het is verspillingsvrije week - even checken of de restjes nog goed zijn, dus. Teun verwondert zich intussen over het fenomeen ‘dikke loempia’, maar is zelf vooral op de volkoren tour. Het is... -
#291 - Druivenoogst
Na een (niet echt) vriendelijk doch dringend verzoek aan een bepaald restaurant, gaan we snel over op de luisteraarsvraag. Is zoete aardappelfriet met een jas van maïzena en zaagsel de oplossing voor een gezonder leven? Het korte...