Direct naar content

Luister naar KwaadAardig!

'KwaadAardig' is een 'sci-fi thriller' podcast van 3FM & AVROTROS over vrije wil en verantwoordelijkheid. Wanneer de ontspoorde Izzy (18) voor de zoveelste keer wordt gearresteerd, wordt ze door de overheid geïmplanteerd met een experimentele AI chip genaamd ‘AILA’. AILA is een stem in je hoofd die jou als een beschermengel helpt bij het nemen van goede beslissingen. Zal de AI haar helpen of loopt het experiment uit op een nachtmerrie?

Met de stemmen van Chardonnay Rillen, Jamie Grant, Victoria Koblenko, Imanuelle Grives, Frank Derijcke, Julia Batelaan, Souhail Attahiri, Jard Struik, Sieger Sloot, Siem Steinmann, Olivia Kiki Britt de Vrijer, Gerda Havertong, Lola Kandeh, Yaron Mesika, Michiel Nooter, Nicole Kawałkowski, Karlijn Koel, Willemijn de Jonge, Ricardo McDougal en Machteld van der Gaag.

Scenario & Regie - Johan Paul de Vrijer
Muziek & Audio Design - Rob Peters

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van KwaadAardig

  • Luister naar KwaadAardig!

    'KwaadAardig' is een 'sci-fi thriller' podcast van 3FM & AVROTROS over vrije wil en verantwoordelijkheid. Wanneer de ontspoorde Izzy (18) voor de zoveelste keer wordt gearresteerd, wordt ze door de overheid geïmplanteerd met een...
  • #1 - De juiste fout

    Wanneer Izzy wordt betrapt op diefstal, krijgt ze de keuze voorgelegd om mee te doen met een experimenteel traject. Haar beslissing zal voorgoed haar toekomst veranderen.
  • #2 - Vrije val

    Geïmplanteerd met de AI-chip probeert Izzy stiekem een manier te vinden om het experiment te saboteren, maar ze is niet de enige die een slinks spel speelt.