Direct naar content

#56 - De rasp

De rasp is Yvettes beste vriend. Ook Teun voelt een intense vertedering voor zijn collectie fijnmakers. Waarom is de rasp zó handig? En moet er een Microplane, blokrasp, raspmolen, of kaasschaaf in je keukenla liggen? Je hoort het in Etenstijd!


Tips:

Wilde oregano

Griekse wilde oregano


Muziek en montage: Keez Groenteman

Instagram: @etenstijd_

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #273 - Dressing

  • #272 - Koken zonder stroom

    Yvette zit tot haar nek in de Van Boven 10-daagse en Teun is in een soepbui. Het is tijd om zeekraal te herwaarderen en de luisteraar heeft een probleem: wat eet je als vegetariër met een soja-allergie? Hulplijn Vanja van der Leeden...
  • #271 - Noodpakket

    We kunnen er niet omheen: er moet een noodpakket worden samengesteld. Zelfs in barre tijden mogen we best een beetje genieten, dus zorgen Teun en Yvette voor culinair-verantwoord rantsoen. Van bulgur tot bonen en mosterd tot mayo:...