Direct naar content

#08 – Oud brood * Hiske Versprille

Gast: culinair recensent Hiske Versprille. Hoofdonderwerp: Oud brood. Sommelier: Margot Los (Parlotte). Restaurantrecensie: De Nieuwe Winkel (Nijmegen). Raar vegan ding: Boursin Plant-Based en Garlic Herb Affair (Wildwestland).

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De vegan lekkerbek

  • #33 – Kastanje (II) * Emile van der Staak

    Gast: Chef-eigenaar Emile van der Staak van groenterestaurant De Nieuwe Winkel (Nijmegen). Sommelier: Iris Saaman (Vannu, Bavel). Restaurantrecensie: Puur Sanh (Berg en Dal). Raar vegan ding: Mozzarella van DreamFarm (Albert Heijn).
  • #32 - Chocolade * Hidde de Brabander

    Gast: Meesterpatissier en -ijsbereider Hidde de Brabander. Sommelier: Job Seuren (Zoldering). Restaurantrecensie: Blue Blood (Den Haag). Raar vegan ding: Leonidas Vegan Bonbons.
  • #31 - Mosterd * Meike Krüger

    Gast: kookboekenschrijver Meike Krüger. Sommelier: Jasper van Amerongen (Vinkeles). Restaurantrecensie: Karma Kebab (Amsterdam). Raar vegan ding: Plantaardige zalm gerookt (Jumbo)