Direct naar content

#120 - Quiche

Struikelend over de K-klanken snijden Yvette en Teun het onderwerp hartige taart aan. Hoe krijg je boterdeeg droog en knapperig - en vooral niet soggy? Kan Yvette geblinddoekt een quiche in de oven proppen? Of betekent blind bakken toch iets anders? Je hoort het in Etenstijd!


Tips:

Hartige taart - Jasmin Schults


đź“– Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer Storytel 30 dagen gratis!

❤️ Insta: Etenstijd!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl


Productie: Meer van dit

Muziek & montage: Keez Groenteman

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #287 - Zomerdrankjes

  • #286 - Menukaarten

    Hoe hipper je bent, hoe beter je zicht. In chique restaurants staan de gerechten namelijk in 9-punts-lettertype op de menukaart. Waarom zijn de kaarten tegenwoordig niet meer dan een enkel velletje papier? Hoezo is een mandje brood 3 en...
  • #285 - Koude soep

    Je hebt net je verstandskies laten trekken, je bent op je plaat gegaan, of het is gewoon bloedheet: koude soep is altijd goed. Dat vindt de hele wereld. Ajo blanco, gazpacho… wat sippen ze in Rusland en Japan? Waar drink je felroze...