#120 - Quiche
Struikelend over de K-klanken snijden Yvette en Teun het onderwerp hartige taart aan. Hoe krijg je boterdeeg droog en knapperig - en vooral niet soggy? Kan Yvette geblinddoekt een quiche in de oven proppen? Of betekent blind bakken toch iets anders? Je hoort het in Etenstijd!
Tips:
Hartige taart - Jasmin Schults
đź“– Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer Storytel 30 dagen gratis!
❤️ Insta: Etenstijd!
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:Â
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: pien@meervandit.nl
Productie: Meer van dit
Muziek & montage: Keez Groenteman
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#270 - Overweldigend veel gerechten
-
#269 - PFAS in alles
Eieren, koffie, groente en zelfs natuurwijn – allemaal zijn ze verontreinigd met PFAS. Hoe komt dat spul daar eigenlijk terecht? Kun je beter groente uit je eigen moestuin eten of juist niet? En welke advocaat strijdt tegen een... -
#268 - Snackbar
Afgepeigerd en druipend van het zwemmen, met een dronken kop onder een tl-buis, of eindelijk – na maanden plannen – bij de beste snackbar van Amsterdam: wanneer vind jij een snack het lekkerst? En welke dan precies? Gaat het eigenlijk...