#120 - Quiche
Struikelend over de K-klanken snijden Yvette en Teun het onderwerp hartige taart aan. Hoe krijg je boterdeeg droog en knapperig - en vooral niet soggy? Kan Yvette geblinddoekt een quiche in de oven proppen? Of betekent blind bakken toch iets anders? Je hoort het in Etenstijd!
Tips:
Hartige taart - Jasmin Schults
đź“– Storytel: Ga naar story.tel/etenstijd en probeer Storytel 30 dagen gratis!
❤️ Insta: Etenstijd!
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:Â
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: pien@meervandit.nl
Productie: Meer van dit
Muziek & montage: Keez Groenteman
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#287 - Zomerdrankjes
-
#286 - Menukaarten
Hoe hipper je bent, hoe beter je zicht. In chique restaurants staan de gerechten namelijk in 9-punts-lettertype op de menukaart. Waarom zijn de kaarten tegenwoordig niet meer dan een enkel velletje papier? Hoezo is een mandje brood 3 en... -
#285 - Koude soep
Je hebt net je verstandskies laten trekken, je bent op je plaat gegaan, of het is gewoon bloedheet: koude soep is altijd goed. Dat vindt de hele wereld. Ajo blanco, gazpacho… wat sippen ze in Rusland en Japan? Waar drink je felroze...