Direct naar content

#224 - Kookboek van Nederland

Yvette reisde dit weekend naar een metaalwerkplaats én terug in de tijd. Hier presenteerden Jonah en Garrelt de culinaire geschiedenis van Nederland. Wat voor oer-Hollandsche amuse at Yvette tijdens de boekpresentatie? Wie zijn Jonah en Garrelt? En waarom is hun boek zo belangrijk? Je hoort het in Etenstijd!


Onze sponsor:

Delicious: Ga naar deliciousmagazine.nl/etenstijdkerst en haal Kerst 1 én 2 in huis met 20% korting!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #233 - Wortels en knollen

  • #232 - De kookboekclub

    Tussen de tropische vissen en de Europese keuken leeft Donna Hay. Haar recepten zijn the best of all worlds en toch makkelijk te volgen. Waarom was Donna Hay zo bijzonder in de jaren 90? Hoe veranderden haar boeken door de jaren heen?...
  • #231 - Yotam Ottolenghi

    Deze week stroomde AFAS vol met superfans, chefs, kookliefhebbers, en vooral: comfort. Ottolenghi is op wereldtournee, en hij maakt een pitstop bij Teun en Yvette. Welke jeugdherinneringen stopt Yotam in zijn nieuwe kookboek? Wat voor...