Direct naar content

#122 - Mosselen

Een R in de maand is een mosselpan op tafel. Is die regel inmiddels achterhaald? Zijn loaded mosselen wél lekker als ze uit Turkije komen? En waarom waren mosselen vroeger bebaard en stoffig, maar groeien ze tegenwoordig op als hangjongeren? Je hoort het in Etenstijd!


Tips:

Eerste hulp bij reukverlies - Joke Boon

Hommage - Sergio Herman


👩‍🎓 Studira: Ga naar studira.nl/etenstijd en krijg 1 jaar 20% korting met de code 'etenstijd20' (geldig t/m 24 september)

❤️ Insta: Etenstijd!


Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar: 

Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl

(Media)bureaus: pien@meervandit.nl


Productie: Meer van dit

Muziek & montage: Keez Groenteman

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Etenstijd!

  • #280 - Schooltuinen

  • #279 - Pindakaas

    Aubergines zijn lekker, maar het liefst eet Teun een heel witbrood met een pot pindakaas. Waarom heet het eigenlijk pindakaas en geen pindaboter? En smeer je dan wél boter onder je notenpasta? Eten Teun en Yvette pindakaas op z'n...
  • #278 - Proteïne

    De schappen bulken van de proteïnerepen, sportshakes en eiwitchips. Daar krijg je spierballen van. Toch? Hoeveel gram eiwitten moet je eigenlijk op een dag eten? In welke ingrediënten zitten de meeste proteïnes? En wat heeft de...

Meer afleveringen van Etenstijd!

Meer afleveringen