#193 - Schnitzel
De eerste "Guten Morgen!" galmt door de Duitse bergpassen en Teun snakt naar een schnitzel. Halen de Duitsers kalfs- of varkensvlees door het paneermeel? Is een supermarktschnitzel nog smeriger dan plakjes schouderham? En met welke lievelingsgroente maak je dan een vegetarische versie? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
♨️ Quatt: Ga naar quatt.io/teunengijs en krijg €100,- korting op de volledige installatie van de Quatt Hybrid of ga naar quatt.io/quatt-chill voor de Quatt Chill
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: pien@meervandit.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#293 - Snijden
-
#292 - Ronde rijst
Yvette steekt haar vinger in voedsel, want het is verspillingsvrije week - even checken of de restjes nog goed zijn, dus. Teun verwondert zich intussen over het fenomeen ‘dikke loempia’, maar is zelf vooral op de volkoren tour. Het is... -
#291 - Druivenoogst
Na een (niet echt) vriendelijk doch dringend verzoek aan een bepaald restaurant, gaan we snel over op de luisteraarsvraag. Is zoete aardappelfriet met een jas van maïzena en zaagsel de oplossing voor een gezonder leven? Het korte...