#310 - Pilav
Yvette heeft zo’n beetje al haar kookboeken meegesjouwd, want vandaag gaat het over Pilav- een werelds rijstgerecht waar Teun en Yvette wel maanden over kunnen praten! Eerst blikken we kort terug op de pie (“Welke vorm en welk deeg gebruik je?”), waarna we de boeken openslaan en raadplegen: wat is Pilav precies, hoe maak je het zelf en is het nou ‘Pilav’, ‘Pilafi’ of ‘Pilau’? Je hoort het in Etenstijd!
Onze sponsor:
Fonds Slachtofferhulp: Ga naar fondsslachtofferhulp.nl/etenstijd en vraag het boekje 'Kleine gids, grote steun' gratis aan.
Productie: Meer van dit
Muziek: Keez Groenteman
Wil je adverteren in deze podcast? Stuur een mailtje naar:
Adverteerders (direct): adverteren@meervandit.nl
(Media)bureaus: adverteren@bienmedia.nl
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Etenstijd!
-
#318 - Kerstdiner 1
-
#317 - Decembergroente: blad- en steelgroente en pompoen
Het is tijd voor de december blad- en steelgroenten! Maar eerst beantwoordt Teun een berg airfryervragen, gaat Yvette aan de slag met een flinke portie feta en wil een luisteraar weten of veganisten écht extra eiwit en B12 nodig hebben.... -
#316 - Decembergroente: kool en bladgroente
Vandaag storten Teun en Yvette zich op deel twee van de decembergroentes: kool en bladgroente! Welke floreren er in deze tijd van het jaar, en welke móet je in huis halen? En hoe gebruik je andijvie en boerenkool zonder meteen een...